Liten bilduppdatering!

Hejsvejs bloggen, vi gör så mycket på dagarna så hinner inte uppdatera här så mycket, men tänkte att vi kunde ladda upp några bilder från veckan:)


midsommarafton, glada brudar!


ännu gladare;D


möööms!


bokgeeks!






malin and the guitar :))


spelade lite kort

I'm watching you


GLAD MIDSOMMAR!

Hejsvejs bloggen!

Nu är Elin äntligen i västerås, så nu är kusinerna äntligen i samma stad! hurrayy!
Om ungefär en och en halv timme så ska vi iväg på midsommarfest hemma hos några kompisar, så det blir nog roligt och mumsigt:)

Ha en glá midsommar allihopa!  ♥

HEJDÅ KÄRA SUNDSVALL

Har precis packat klart resväskan och imorn kl. 08.08 sitter jag antagligen på tåget påväg till stockholm där bästaste Malin och hennes mamma kommer möta upp mig. Sen blir det en hel vecka i Västerås så hejdå älskade Sundsvall & see you tomorrow Malin :). nattinatti /elin


BADA,BADA & BADA :')

Idag testade jag, Hanna & Ellen det nya äventyrsbadet i Sundsvall, Himlabadet. Det var vell ganska kul, det var ju ett tag sen man badade på äventyrsbad, men det finns bättre än lilla himlabadet & jag tror jag föredrar skara sommarland faktist :) Inget mer om det nu, för jag tänkte ta och kolla på lite film innan jag somnar. Men hare braigt!


bildbevis på att jag älskar blåbär! haha fulbild :)


SOOOOLSKEEEEN 8D

Tjabba alla glada!

Ligger ute på balkongen och steker gärnet, vill bli brunbrun!  Fast det är rätt tråkigt o ligga här ute, så tog med datan och nu ligger jag här o bloggar dårå;) Det är uunderbart väder här i västerås, nästan 26 grader trorja minsann, riktigt härligt alltså. Skulle riktigt gärna vilja åka o bada, men orkar inte cykla ända bort til björnön haha:D

Och imorgon ska jag och Eve göra om slutprovet till moppen, så imorgon så kanske jag är helt klar med kursen! hurraayy!!



haha en liten glad sol :))

HEJ LÖRDAG! :)

Har inte bloggat så mkt i veckan men jag har inte gjort så mycket roliga saker heller. Bara spelat lite fotboll mm. vårat lag vann föresten idag mot SDFF 94-93 ( alltid kul att spöa de som är lite äldre ;) Men nu tänkte jag gå ut i solen ett tag. Föresten när kommer lilla Malin min till soliga Sundsvall? saknar dej! <3

 
kraam:)


Snart sex and the city!

TjoHej!

Snart ska jag iväg ner till stan med Amanda och Linnea, vi ska se på Sex and the city 2 på bio, kommer bli awesoome! Älskade den första o hoppas den andra är ännu bättre. Ska nog snart ta o göra iordning mig och ta på mig något vettigt för om en halvtimme kommer Linneas mamma o hämtar mig så bäst att jag är klar då:p


Och till elin, kom du med på det där lägret eller inte? Måste snacka in the phone snart! :DD♥

'
bjussar på en härlig sommarbild ifrån underbaara sundsvall.

The annoying Orange

HAHAHenjoy!
/elin 


Hej svejs lingonfejs

TorsdaaaG.


Hejsvejs, sitter med datan i knät o glor på bellatyra show, sista avsnittet:D Det är faktiskt riktigt roligt o se på det.

Idag har jag iallafall varit på mopedutbildningen och gjort några prover, tror jag blev godkända på hälften, men ska tillbaks dit imorgon vid 10 och göra om några:p De är hur svåra som helst, känns som att jag aldrig kommer att klara allihopa, men får väl hoppas jag gör det iaf:) O sen efter mopedutbildningen blir det kanske stan o shöppa lite:)



Bjussar på en bild på tjockiisen:D

Dagens outfit

Slänger in en dagens outfit för första gången:D




Har på mig:

•leggings från esprit
•Tischa från Monki
•Ring från Primark(London)


Har varit på moppeskolan idagdå:D

Halluujj!

Idag gick jag upp riktigt tidigt, vid halv nio typ.. Skulle ju iväg på moppeskolan till klockan 10 så det var väl bara o tvinga upp sig.__. Eve var också på samma moppeskola, så jag slapp va helt själv. Sen vare faktiskt några fler jag kände där också.. Men har kommit på att jag inte kan ngt alls om mopeder, hur i hela friden ska jag klara det där examensprovet?:p Fast jag är ju iaoförsig på kursen för o lära mig, så får väl hoppas det går bra.

Ah, ikväll så blire kondisträning med laget, härligt! Börjar få upp min kondis nu, så det är faktiskt bara roligt o springa och köra styrka:))



Åh nu tänkte jag lägga upp lite snögga bilder tagna med nya kameran♥



Haha pricken är farlig..



En humla som tog flera år o få en bild på, han flög iväh hela tiden:p



Dancing in the sunshiiine:d


mooln.

GOTHiA CUP

Ska ju på gothia cup med laget i sommar, vilken kommer bli sjukt kul (bara det inte kommer svininfluensan människor dit.) Men jag har inte tänkt så mycket på hur stor den här cuppen faktist är och nu när jag kollat lite statestik osv. så börjar jag fatta att den är sjukt stor, eftersom det kommer lag från alla länderna nedan. Jag tycker nästan det är lite läskigt många länder, men hoppas det kommer många med roliga kläder och sånt. Det kommer nog blir jättekul isofall. LÄNGTAR!

Flagga Albanien
Flagga Argentina
Flagga Australien
Flagga Bosnien & Herzegovina
Flagga Brasilien
Flagga Bulgarien
Flagga Canada
Flagga Colombia
Flagga Costa Rica
Flagga Cypern
Flagga Danmark
Flagga Ecuador
Flagga El Salvador
Flagga England
Flagga Estland
Flagga F.Y.R. Makedonien
Flagga Filippinerna
Flagga Finland
Flagga Förenade Arabemiraterna
Flagga Frankrike
Flagga Georgien
Flagga Grekland
Flagga Guatemala
Flagga Indien
Flagga Indonesien
Flagga Irak
Flagga Irland
Flagga Island
Flagga Italien
Flagga Jordanien
Flagga Kenya
Flagga Kina
Flagga Kongo
Flagga Kosovo
Flagga Kroatien
Flagga Laos
Flagga Libanon
Flagga Liberia
Flagga Lithauen
Flagga Malaysia
Flagga Marroco
Flagga Mexiko
Flagga Moldavien
Flagga Nigeria
Flagga Norge
Flagga Österrike
Flagga Peru
Flagga Polen
Flagga Portugal
Flagga Qatar
Flagga Rumänien
Flagga Ryssland
Flagga Saudi-arabien
Flagga Schweiz
Flagga Singapore
Flagga Skottland
Flagga Spanien
Flagga Sverige
Flagga Sydafrika
Flagga Syrien
Flagga Taiwan
Flagga Tanzania
Flagga Tjeckien
Flagga Tunisien
Flagga Tyskland
Flagga Uganda
Flagga Ukraina
Flagga Ungern
Flagga USA
Flagga Venezuela
Flagga Wales
Flagga Zambia

Städdag och gymdag.

Tjenare bloggen!

Köpte min älskade kamera igår och den verkar helt underbar♥ Vill bara ha finare väder så man kan ta finare bilder. Men iallafall, idag ska jag storstäda mitt rum har jag lovat:p Det behövs verkligen, men det är verkligen inte roligt. Och efter jag städat ska jag åka iväg till pappas gym o träna knät o lite mer kanske

Och nästa veckan kommer jag ha fullt upp hela veckan, för ska ta moppekort och den kursen är från måndag-fredag trorjag.. Men det blir bra o ha kortet! :D

SAtUrDAy (:

Dagen började med att käka tårta eftersom bror min fyller 18 idag, grattis!). Sen vid 3 tiden fick jag vara bollstina i regnet, höll på att frysa ihjäl! Sen blev det ännu mer tårta eftersom släkten var här och firade. Så nu ska jag nog ut och ta premiärrundan med mina nya joggingskor så man inte får tårtmage. Har dock match imorn så det får bli en något lugnare runda idag. 

   
ganska otydlig bild på min fina joggingsko (:


Till elins förfrågan:D

Bild på kameran jag (Eller jag betalar hälften och päronen betalar hälften;)) ska köpa:





Panasonic Lumix DMC-FZ38 heter den! :)

Hemma från Rebecca, astrött!

Tjenare bloggen!

Kom hem för ungefär en timme sen, har vart hos Becca med Amanda från igår efter skolan och till nyss typ. Vi har tältat o haft myys, tittat på Pirates of the Carribean och käkat massa godis, chips o druckit cola♥  Haha älskar de dar små fisarna, så flummiga kan man bara inte vara, amanda har världens sämsta humor!;D Även fast vi la oss vid 12 igår i tältet och gick upp vid 9 så är jag astrött nu. Antagligen så har jag väl halvsovit hela natten, men mysigt hare vart! Och Amanda fick ett sms att de har släppt eclipse biljetterna idag! Måste beställa åt mig o elin,  de får inte vara slut bara!

Men nu måste jag sluta skriva och se om det finns biljetter kvar!

Min avslutningsklänning

Tjeeeeenixen! :D

Såg att Elin lade ut en bild på sina avslutningskläder, så ska lägga upp en bild på min klänning också;) Till den blira mina nya skor och sen mittbena, antingen lockigt eller platt, inte bestämt det än. Men fint blire nog iaf, har sytt in klänningen nu också så  att den inte kommer ramla ner, det enda är väl att jag varken har byxor eller långt tröja att ha över, så jag håller tummarna för att det är varmt imorgon! Annars blire att frysa(:




THE DRESS ♥


tjeniis

OnSdAgEn mIn
Godagens gott folk
, idag var vi allla 8:or nere vid stranden på alnön & spelade beachvollyboll. Det var helt okej faktist, mitt lag (hararna som vi hette) regerade först, men sen när stjärnorna i vårat lag stack så förlorade vi finalen och det blev en andra plats.. Det blev även lite grillade körvas, mumms.. Sen tog någon fram en filt, så vi låg nittioelva pers på varandra i en fet hög (förlåt om jag mosade dej philippa). Efteråt gick jag även en liten sväng på stan och hittade ett halsband som jag kanske ska ha imorgon på skolavslutningen.
have a nice day / £lin

  
sneak peek på min examensoutfit. (ska dock inte ha håret som på bilden)      


Mina nya skor till avslutningen♥

Idag vare ju som sagt en skön dag, gick faktiskt bara från klockan 9 till 10, så de var ju riktigt najs! Efter stan stannade jag med Linnea, Amanda och Emelie o vi kolla runt lite o käkade på subway, muuums!♥  Och så köpte jag ett par nya klackisar till avslutningen på torsdag från skopunkten, så nu är allt klart trorja:)




Mina nya fräningar! Ser bättre ut på kan jag lova höhö, riktigt fina! :)


JUST NU: TEVEEEN! :)

Tjabba tjena hallå!

Jag sitter här framför teven o myser, kom nyss hem från löpträning med laget, sköönt vare:) Och imorgon blir en riktigt najs dag i skolan, för alla åttor ska ut på stadsvandring o den börjar vid 9 och slutar vid 12 sen, o då så stannar jag kvar på stan och shoppeloppar litegrann med flömmisarna.  Aoh nu ska jag väl snart käka ngn god macka o oboyy o så blire kanske lite The sims 2 också, malin likees!


Bara för att jag tycker bilden är söt.  :)





Hejsvejs, ha en mysig kväll o sussa gött♥


MåND@GGGG

Monday,
hejsvejs, idag vare en riktigt lång dag på skolan, gick från kl. kvart i 9 till kvart över 10 på morgonen, & nu blev alla 6 miljoner läsare som vi har på bloggen jätte avis! ;) Det blev ännu en dag med lilla philippak idag. Vi har cyklat runt lite, nördat mario kart/pokemon (hahah) sen har vi skuttat runt och skrattat resten av tiden, & nu sitter vi och webbar över msn. Skojiliskoj har vi haft det iaf. Men jag måste bara få berätta hur sjuuuuukt underbart det känns att det äntligen är sista veckan innan sommarlovet! Om 3 dagar så blir det 10 veckor av frihet! UNDERBART! + att jag kommer få träffa Malin då ;D saknar dej kussen min:(♥ 


(Elin, livebild på golvet framför en obäddad säng.. hehe ;)   


Söndag

hejsvejs, är hemma hos kihlberg nu. Har vare med tösen hela helgen och igår tog vi första doppet! ;D Men nu ska jag vell typ åka hem snart.. Och då ska jag ringa Malin, wiee :) Men hare så bra så länge!

 
från stranden igår :)


Oceans eleven på teven, ;)

Tjabba bloggeen, malin här!
Sitter och glor på teven, helt själv, för mamsen o papsär på ngn slottsweekend och brorsan är ute o lirar lite boll med sina kompisar. Men  jag hare mysigt här framför teven med en 2 liters cola helt för mig själv, vem älskar inte äkta cocacola liksom? :DD♥

Åh imorrn ska jag minsann snacka med Elin i telefonen, för vi har inte hunnit snacka på ett bra tag! Så om du ringer på mobben imorgon elin, då lovarf jag o svara! :)

i absolutely adoore this song♥


Sam Hart - Mario Kart Love Song♥

Ville bara tipsa om världens undebaraste låt jag upptäckte på youtube igår, det är en såndär låt man kan lyssna på flera gången utan o trötta, så jäklan grym liksom! Verkligen min musikstil ären också, underbarast ever!


Ojojoj,

Elin här,
Tiden går värkligen fort när man har kul,
har suttit och lekt lite på paint och upptäckte att det var ganska kul att kludda runt där :) Men jag måste nog sussilura snart, är ju inte sommatlov än.. Men innan jag somnar så kan jag vell ändå ta och visa upp ett av mina små mästerverk på mig och Malin här på bloggen:)

  
(ni får kolla lite extra noga för att se vad det står hehe :)


RSS 2.0